Rólunk

A Fox & Wolf HR Solutions Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő HR tanácsadó cég 2017-ben kezdte el működését. A budapesti központtal rendelkező vállalat kiemelt célja, hogy mind a nemzetközi piacon jelen lévő, mind a hazai piacra fókuszáló kisebb és nagyobb partnereit stratégiai partnerként támogassa a HR folyamatokban, és minden olyan felmerülő kérdésekben, ami a HR-hez köthető.

Mint újonnan induló cég jelenleg a legnagyobb fókuszt az IT-s szakemberek felkutatására helyezzük. többek között start-up cégeket számára, de emellett magyarországi kompetencia központot létrehozó vállalatokat, illetve a szolgáltatói és outsourcing szektor szereplőivel is szorosan együttműködünk.  Az IT terület mellett meghatározó területek a pénzügy, számvitel, HR, illetve a vezető kiválasztás hazai és külföldi KKV szektor és nagyvállalatok számára.

Mi, a cég alapítói tapasztalt recruitment szakemberek vagyunk, így az évek során megszerezett szaktudásunkkal biztosítjuk az ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítését. Ide tartozik a létszám-tervezés, munkaerő-toborzási támogatás, de akár munkaerő-megtartásának kérdésköre is.

Átfogó ismeretekkel rendelkeznünk end-to-end recruitment folyamatokban, így a recruimethez tartozó minden olyan részfolyamatban is támogatást tudnak nyújtani, ami túlmutat a kiválasztáson. Ilyen például az adatbázis szűrés, célpiaci meghatározás, jelöltek megszólítása, előszűrés, interjúztatás és a jelölt bemutatása, emellett piackutatással és piaci trendek bemutatásával is támogatjuk a hatékony kiválasztási folyamatokat. Ezáltal segítséget nyújtunk a munkavállalók megtartásában és szükség esetén a döntéshozatalban is.

Közel 10 éves tapasztalattal rendelkezünk IT, Outsourcing, SSC/BSC és pénzintézeti szektor pozícióinak betöltésében – pályakezdő szinttől a felsővezető szintig.

Tapasztalattal rendelkezünk fejvadászát, executive search, end-to-end recruitment, illetve recruitment folyamatok kiépítésében és fejlesztésében is.

Ezen tapasztalatokra és tudásra építve hoztunk létre egy olyan közvetítő ügynökséget, amely nem csak beszállítóként, hanem partnerként lép fel a munkaerőt érintő kérdésekben.

Fuszkó Ágnes

Fuszkó Ágnes 10 éves nemzetközi munkaerő-közvetítő ügynökségeknél szerzett tanácsadói és vezetői munka után 2017-ben lett a Fox & Wolf HR Solutions Kft. alapítója és vezető tanácsadó. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a HR tanácsadás és az IT recruitment terület vezetéséért felelős. Recruiter karrierjét IT toborzás területen kezdte, de munkája során az SSC és a bank szektor vállalatainak szakértő segítséget biztosított a munkaerő-toborzásban. Később üzletágvezetőként feladata volt az ügyfelekkel való szoros együttműködés, üzletfejlesztés és a tanácsadó kollégák betanítása, mentorálása, és a csapat vezetése volt feladata. Több pozíciójában szerzett gyakorlatot tréning rendszer kiépítéséért és gyakornoki program vezetéséért.

Kosárkó Lilla

Kosárkó Lilla magyar és nemzetközi HR tanácsadó cégeknél szerzett tapasztalatot. Pályafutását researcherként kezdte, jelenleg HR tanácsadóként erősíti a Fox & Wolf HR Solutions Kft. IT recruitment divízióját.

Feladata a teljes kiválasztási folyamat koordinációja, partnerek igényeinek felmérése és megvalósítása napi kapcsolattartás során. Kifejezetten IT szektorra szakosodott, így közel áll hozzá az informatikus szakemberek szerteágazó világa. Munkája során igyekszik a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel képviselni mind jelöltjeit, mind megbízó partnereit, hiszen úgy véli ez hivatásának kulcsa.

Küldetésünk és értékeink

  • Innovatív és egyénre szabott megoldásokat kínálunk
  • Folyamatos szakmai konzultációt biztosítunk ügyfeleink részére
  • Hosszú távú, stratégiai partnerkapcsolatok kialakítására törekszünk
  • Felelősek vagyunk a tetteinkért és hűségesek vagyunk céljainkhoz

Jövőképünk

  • Igyekszünk partnerek lenni friss diplomások, álláspályázók, szenior szakemberek számára tehetség-menedzsmentjük, karrierépítésük, illetve állásaik kapcsolódó igényeik és elvárásaik terén
  • Ügyfeleink számára magas színvonalú szolgáltatásokat biztosításunk, valódi szakértelmet rejtő tanácsadás keretében