Munkavállalóknak

A Fox & Wolf HR Solutions Kft. célja a valódi értelmében vett tanácsadás. A kiválasztás folyamat valamennyi szakaszában nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy professzionális módon képzett tanácsadók ágazati ismeretekkel és szaktudással támogassuk jelentkezőinket a karrierépítésben és minden jelölt maximálisan elégedettek legyen a munkákákkal.

Akár egy bizonyos álláslehetőség, akár későbbi lehetséges nyitott pozíciók iránt érdeklődik, örömmel vesszük adatbázisunkba való jelentkezését az apply@foxandwolf.hu email címen. Adatbázisunkba való jelentkezéssel biztosítható, hogy ne csak egy bizonyos pozíció kapcsán legyen lehetősége bemutatkozni, hanem a későbbiekben értesülhessen egy-egy releváns, érdekes lehetőségről.

Jelentkezőink számára igyekszünk minden segítséget megadni a sikeres interjúfolyamat lezajlásához, professzionális, személyre szabott és bizalmas hozzáállásunkkal.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy valamennyi pályázati anyagot a legnagyobb diszkréció mellett kezeljük. Weboldalunk ajánlatait naponta frissítjük. Hirdetéseinket emellett megtalálhatja LinkedIn és Facebook oldalunkon is.

Karrier tanácsok, Hasznos tanácsok pályakezdőknek
Gyakorlati tippek, Interjúra történő felkészítés
Munkajogi szabályozások, Naprakész trendek a bérezésről
Munkaerő-piaci trendek

Több Állás Mutatása