Adatvédelmi ls adatkezelési szabályzat

A foxandwolf.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

Az adatkezelő neve: MAXER Hosting Kft.

Az adatkezelő székhelye: 9024 Győr, Répce u. 24.

Az adatkezelő elérhetősége: +36 1 257 9913   support@maxer.hu

 

 1. Cégünk elkötelezte magát az oldalra belépők adatvédelme mellett. Célunk, hogy az Ön által szolgáltatott bármely adat megfelelő gondossággal és figyelemmel kerüljön feldolgozásra.
 2. Önkéntes regisztrációjával és jelentkezésével hozzájárulását adja, hogy személyes adatait és önéletrajzát rendszerünkben rögzítsük, és azokat a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról törvény szerint kezeljük, felhasználjuk, tároljuk és konkrét állásajánlat esetén ügyfeleink részére továbbítsuk, hozzáférhetővé tegyük.
 3. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon a Szolgáltató a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti.
 4. Cégünk olyan személyes adatokat gyűjt, amelyek a kiválasztási folyamatokat segítik és lehetővé teszik számunkra, hogy jobban megismerjük honlapunk felhasználóit, mint csoportot, de ez nem tartalmaz személyre visszavezethető információkat.
 5. Adatait bizalmasan kezeljük, azokat csakis az Ön hozzájárulásával továbbítjuk ügyfeleink felé.
 6. A személyes adatokat a kiválasztási folyamat megkönnyítése érdekében dolgozzuk fel.
 7. A regisztráció önkéntes és bármikor visszavonható.
 8. Adatait, önéletrajzát bármikor frissítheti adatbázisunkban.
 9. Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@foxandwolf.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett felhasználó.
 10. Az adatai kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozatot bármikor visszavonhatja, ha jelzi felénk, hogy adatait és minden egyéb vonatkozó dokumentumot szeretne töröltetni adatbázisunkból. A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben a info@foxandwolf.hu címre kell eljuttatni. Ebben az esetben töröljük önéletrajzát és minden a korábbi pályázattal kapcsolatos anyagot adatbázisunkból. Törlés esetén a megjelenített adatok nem állíthatók helyre.
 11. Az adatvédelmi törvény rendelkezései alapján a hibásan rögzített vagy időközben módosult adatait helyesbítését kérheti, felvilágosítást kérhet adatkezelésünkkel kapcsolatban, illetve kérheti adatai törlését.
 12. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslati lehetőségekről az adatvédelmi törvény rendelkezik.
 13. Az Ön adatainak biztonsága különösen fontos számunkra. A személyes adataihoz való hozzáférést kizárólag személyzetünk és olyan harmadik felek részére adjuk meg, akik a kiválasztási folyamatot segítik, úgy mint a leendő munkáltatók és ügyfelek.
 14. A honlapon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 15. Ha a Vállalat számára a hatóságok előírják bármely jogrendszerben, és ha ez az előírás megfelel a jogszabályoknak vagy az egyéb szabályozásoknak, akkor a Vállalat felfedheti a személyes adatokat ezeknek a hatóságoknak.

Eladás, egyesülés vagy felszámolás esetén a Vállalat fenntartja a jogot arra, hogy az információt, beleértve a személyes adatokat, átadja harmadik félnek, feltéve hogy a harmadik fél vállalja az Adatvédelmi szabályzat betartását teljes mértékben, és biztosítja, hogy a személyes adatok kezelése a jogszabályi követelményeknek megfelelően történik.